Isparta’ya Çöp Transfer Ve Aktarma İstasyonu Kuruluyor

Isparta'da mülkiyeti belediyeye ait 4 bin 500 metrekarelik alana Çöp Transfer ve Aktarma İstasyonu kurulacak.Isparta...

Isparta'da mülkiyeti belediyeye ait 4 bin 500 metrekarelik alana Çöp Transfer ve Aktarma İstasyonu kurulacak.

Isparta Belediyesi tarafından altyapı ve çevre düzenlemesi, Tem-İş firması tarafından da üst yapısı ve idari binaları yapılacak olan alan, sözleşme bitiminde tamamen belediyeye devredilecek. Yapılacak olan tesis içerisinde idari bina, işçi gazinosu, kademe, araç yıkama bölümü, aktarma istasyonu, 50 araçlık garaj ve bekçi kulübesinin bulunacağını belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ispartalılara yakışan bir çalışmanın yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Yeni kompleksin yapılmasıyla birlikte eski kompleksin boşaltılacağını belirten Başkan Günaydın, üstyapı çalışmalarının Tem-İş firması tarafından gerçekleştirileceğini, belediye olarak kendilerinin de çevre düzenlemesi ve altyapıda yardımcı olacaklarını kaydetti.Başkan Günaydın, “Temizlik firması daha sonra görevi bittiğinde alanı belediyemize devredecek. Yeni yerin hizmete girmesiyle birlikte derme-çatma, bakımsız olan eski yer ortadan kalkacak. Ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bölgemize, Türkiye’ye örnek bir proje olacak. Çalışmalar bir, birbuçuk ay içerisinde tamamlanacak. Yeni tesis Isparta’nın ihtiyacına göre belirlendi" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: