Isparta'yı Dolu Vurdu

Isparta’da yarım saat süren yağmur ve fındık büyüklüğündeki dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi.Aniden bastıran ve...

Isparta’da yarım saat süren yağmur ve fındık büyüklüğündeki dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi.

Aniden bastıran ve şehir merkezinde etkili olan yağış, doğalgaz çalışmalarından dolayı yollardan çamur akmasına neden oldu. Şiddetli yağış bazı evlerin zeminlerinde su baskınlarına da neden oldu. İskender Mahallesi 2009 sokakta zemin katta bulunan ahşap evde su birikintisi oluşurken, zemin kattaki evde mahsur kalan Ebru ve Nazlı Çelik kardeşleri anneleri Ayşe Çelik kurtardı.

Kızları evde mahsur kalan baba Doğan Çelik ise, daha önce de birkaç kez aynı şekilde su baskını yaşadıklarını, belediyeye söylemelerine rağmen de bir çözüm getirilmediğini belirtti. Eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini söyleyen Çelik, yardım beklediğini iletti.

Reklam
Reklam

Şehir merkezinde doğalgaz çalışmasının yapıldığı Hastane Caddesi, eski Sümerbank Caddesi ve Çay Boyu'nda yollardan çamur akarken, Özkanlar Kavşağı mevkindeki alt geçitte ise bazı araçlar mahsur kaldı.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, kötü bir yağış olduğunu ancak kendilerine ulaşan her hangi bir olumsuzluğun bulunmadığını söyledi. Yağışın daha çok şehir merkezinde yaşandığını belirten Vali Oğuz, “Kenar mahalleler ve merkez köylerde bu şiddette bir yağış olmadığını öğrendik. Kötü yağdı ama dediğim gibi bize yansıyan bir olumsuzluk yok” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: