İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Cemaate Saldırması

MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'da cemaate saldırmasını kınadı.

MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'da cemaate saldırmasını kınadı.

Mazman, yaptığı yazılı açıklamada, yüzyıllardır Türk-İslam alemi ile bütün mazlum milletlere örnek olan, İslamiyet'in bayraktarlığını yapan ve bugün Türk milletini yönetenlerin Suriye'de Hafız Esad rejiminin bir an önce gönderilmesi gerektiğini ifade ettiğini söyledi.

Aynı duyarlılık ve cesaretin dünyanın başına bela olan ve dünyayı önü alınamaz bir felakete sürükleyecek olan İsrail'e karşı da gösterilmesi gerektiğini belirten Mazman, İsrail'in Mescid-i Aksa saldırısını nefretle kınadıklarını ve yaralananlara "acil şifa" dilediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Mazman, "Dünyanın ve insanlığın başına bela olarak kurulan, emperyalizmin İslam coğrafyasının kalbine yerleştirilmiş olan İsrail'in, her zaman olduğu gibi yine sudan bahanelerle Mescid-i Aksa'da cemaate saldırarak yeni bir katliama imza attı" dedi.

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: