İsrail Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

İsrail’in Ankara Büyükelçisi Maslahatgüzarı Yosef Levi-Sfari, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Genel Sekreter Mahmut Çolak...

İsrail’in Ankara Büyükelçisi Maslahatgüzarı Yosef Levi-Sfari, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Genel Sekreter Mahmut Çolak ile görüştü.

Adana’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Levi-Sfari, “Adana güzel bir şehir. Burada olmaktan mutluyuz. Bize büyük dostluk gösterildi.” şeklinde konuştu.

Genel Sekreter Çolak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çukurova ve Adana hakkında bilgi veren Genel Sekreter Çolak, “Adana Çukurova’nın merkezi ve çok eski bir yerleşim birimi. Adana’da bu bölgenin merkezi. 10 milyon nüfusun yaşadığı bu bölge Türkiye için çok önemli.” dedi.

Reklam
Reklam

İsrailli arkadaşları olduğunu da ifade eden Mahmut Çolak, Adana’nın Karataş ve Tuzla gibi güzel sahilleri olduğunu, buralarda turizminin gelişmesi için İsrailli yatırımcıları beklediklerini söyledi.

Ziyaret sonunda İsrail’in Ankara Büyükelçisi Maslahatgüzarı Yosef Levi-Sfari ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Çolak, birbirlerine çeşitli hediyeler verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: