İsrail'in Gazze Saldırısı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı, Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu(ÇMYO) öğrencileri tarafından protesto edildi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı, Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu(ÇMYO) öğrencileri tarafından protesto edildi.

ÇMYO yerleşkesinde toplanan bir grup öğrenci, İsrail aleyhine sloganlar atarak saldırılara tepki gösterdi.

İngilizce Çevirmenlik birinci sınıf öğrencisi Zehra Nur Öztürk, grup adına yaptığı açıklamada, üniversite öğrencileri olarak İsrail'in Filistin'e yaptığı zulme sessiz kalmayacaklarını söyledi.

Öztürk, şöyle konuştu:

"İşgalci İsrail'in Gazze'ye son saldırısı, tüm insanlığa yönelik bir saldırıdır. İsrail'in, gerek Birleşmiş Milletler'in (BM) geçmişteki kararlarına ve uluslararası devletler ve topluma rağmen hukuka açıkça meydan okumak okumaktadır. Tarihsel olarak geliştirdiği devlet politikasının son yansıması da, aralarında bebek ve çocukların da bulunduğu sivillerin katledildiği Gazze'ye yönelik havadan ve denizden saldırısıdır. Bu İsrail'in değer tanımaz saldırganlığının son örneğini teşkil etmiştir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hüseyin Tıraş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz