İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle ramazan etkinliklerini iptal etme kararı aldıklarını bildirdi. 

GİRESUN - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle ramazan etkinliklerini iptal etme kararı aldıklarını bildirdi. Aksu, yaptığı açıklamada, belediye olarak Atatürk Meydanı başta olmak üzere kent genelinde ramazan ayı dolayısıyla eğlence programları organize ettiklerini ancak Gazze'ye yönelik saldırılar nedeniyle etkinliklerin iptal edilmesi kararı aldıklarını belirtti. İsrail'in başlattığı saldırılar sonucu Gazze'de yaşanan insanlık dramı dolayısıyla hüzünlü olduklarını vurgulayan Aksu, "Masum insanların üzerine bomba yağdırılıyor. Siviller, kadınlar ve çocuklar dünyanın gözü önünde katlediliyor. Bu drama, insanlık suçuna Giresun Belediyesi olarak duyarsız kalamazdık. Gazze'de acılar yaşanırken, biz eğlence etkinlikleri düzenleyemezdik. Bu nedenle tüm ramazan eğlence programlarını iptal ettik" ifadelerini kullandı. Aksu, İsrail'in Gazze saldırılarının bir an önce sona ermesini isteyerek, Giresun halkı olarak Filistin halkının acısını paylaştıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: