İsrailli turist, kapkaç kurbanı

Eşi ile Taksim Meydanı'nda gezintiye çıkan İsrailli turist, kendisini takip eden bir kapkaççının saldırısına uğradı. Çantasını vermek istemeyen turist, kolundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, önceki gece saat 23.00 sılarında Taksim McDonalds önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsrail'den İstanbul'a turist olarak gelen Neni Behai (61) ve eşi Davıd Behai kendilerini takip eden bir kapkaççının saldırısına uğradı. Omzundaki çantasını hızla çeken kapkaççıya karşı direnen Neni Behai, yediği yumruklara fazla dayanamayarak yere yıkıldı. İçerisinde 100 dolar, pasaport ve diğer kişisel eşyaların bulnduğu çantayı almayı başaran kapkaççı ise hızla olay yerinden uzaklaşarak izini kaybettirdi. Boğuşma sırasında sağ kolundan yaralanan Neni Behai, daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Hastanede tedavi altına alınan Neni Behai'nin sağlık durumunun iyi olduğu ancak yaşadığı olayın şokunu hala üzerinden atamadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: