Issız Ada Çorlulu Çocuklar İçin Sahnelendi

Issız bir adaya düşerek kendini kurtaracak geminin gelmesini bekleyen Robinson'un, Cuma ve Papağan ile arkadaşlığının...

Issız bir adaya düşerek kendini kurtaracak geminin gelmesini bekleyen Robinson'un, Cuma ve Papağan ile arkadaşlığının anlatıldığı Issız Ada adlı çocuk oyunu, Çorlulu çocuklar için sahnelendi.

Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesinde, Ankara Ekin Tiyatrosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karınca Çocuk Tiyatrosu tarafından oynanan Issız Ada, oyunu gün boyu Çorlulu çocuklar için sahnelendi. Saat 10.00, 13:30 ve 16:30`da sahnelenen oyunu yüzlerce çocuk izledi.

Ankara Ekin Tiyatrosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karınca Çocuk Tiyatrosu tarafından Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde oynanan “Issız Ada oyunu gün boyunca okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine sahnelendi. Başrollerini Selim Kılıç, Gamze Önder, Sinan Akdoğan, Yeliz Kayserili ve Bülent Yıldırayı paylaştığı müzikli oyunda, ıssız bir adaya düşerek kendini kurtaracak geminin gelmesini bekleyen Robinsonun Cuma ve Papağan ile arkadaşlığı anlatılıyor.

Reklam
Reklam

Öğretmenlerinin gözetiminde geldikleri oyunu büyük bir keyifle izleyen öğrenciler, oyunu ilgiyle takip ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: