İşsiz Bolivyalı, midesinde 1525 gram sıvı kokain ile yakalandı

Ülkesi Bolivya'da işsizlik yüzünden zor şartlarda yaşayan Raul Rivero Z. İstanbul'da bir otelde yaklaşık bir...

Ülkesi Bolivya'da işsizlik yüzünden zor şartlarda yaşayan Raul Rivero Z. İstanbul'da bir otelde yaklaşık bir buçuk kilo sıvı kokain ile yakalandı. Zanlının kuryelik karşılığında bin 500 dolar alacağı öğrenildi.
İstanbul narkotik polisinin yürüttüğü bir çalışmada uyuşturucu kuryeliği yapan yabancı uyruklu bir şahsın Fatih'te bir otelde kaldığı tespit edildi. İhbar üzerine başlatılan çalışma sonrasında otele giden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zanlıyı gözaltına aldı. Yapılan aramalarda uyuşturucu izine rastlanmadı. Sevk edildiği hastanede röntgen filmi çekilen şüphelinin midesinde kapsüller halinde uyuşturucu bulunduğu belirlendi. Doktor gözetiminde kapsüller çıkarılarak incelendi. Kapsüllerde 1525 gram sıvı kokain bulunduğu ortaya çıktı. Sıvı kokainin normal şartlarda çekilen filmlerde bile tespitinin zor olduğu belirtildi.
İfadesi alınan zanlının ülkesinde aylık 200 dolar gelir ile yaşadığını söylediği ve parasızlık yüzünden uyuşturucu taşımacılığı işini kabul ettiğini söylediği belirtildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz