İşsiz genç denizde polise zor anlar yaşattı

Hakkari’den İstanbul’a gelen ve iş bulamadığı için denize giren genç polise zor anlar yaşattı. Kendisine...

Hakkari’den İstanbul’a gelen ve iş bulamadığı için denize giren genç polise zor anlar yaşattı. Kendisine iş verilmediğini öne süren genç, polisin ikna çalışmaları sonrasında denizden çıkartıldı.
Hakkari Yüksekova’dan gelerek İstanbul’da iş arayan Yüksek Akçiçek (23), müracaat ettiği yerlerden kendisine iş verilmediğini öne sürerek Beşiktaş sahilinden denize girdi. 155 polis imdat telefonunu arayan vatandaşlar denize bir gencin düştüğünü ihbar etmesinin ardından deniz polisi ve bölge polisleri alarma geçti. Olay yerine gelen emniyet güçleri, denizde yüzen genci dışarı çıkması için ikna etmeye çalıştı.
Ara ara kıyıya yaklaşan Akçiçek, Hakkari Yüksekova’dan İstanbul’a iş bulmak için geldiğini ancak hiç kimsenin kendisine iş vermediğini söyledi. Polis ekiplerinin ikna çalışmaları sonrasında Akçiçek, kıyıya yaklaştı. Polisin, 'Yardım edeceğiz.' sözü üzerine Akçiçek, polislerin de yardımıyla karaya çıkartıldı.
Vucudu yanıklar içinde olduğu gözlenen Akçiçek, Yüksekova’dan geldiğini ve iş bulamadığını söyledi. Akçiçek, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz