İşsiz Genç İntihara Kalkıştı

İnşaat halindeki bir binanın 7. katına çıkan işsiz genç, intihara kalkıştı.Kastamonu’nun 125. Yıl Atatürk Caddesi...

İnşaat halindeki bir binanın 7. katına çıkan işsiz genç, intihara kalkıştı.

Kastamonu’nun 125. Yıl Atatürk Caddesi Halk Sağlığı Müdürlüğü yanında bulunan inşaat halindeki binanın 7. katına çıkan psikolojik sorunları olan Erol K. (28), iş bulamadığını söyleyerek intihar etmek istedi. Kendisini çatıdan sarkıtan Erol K., işsiz olduğunu ve iş bulamadığı için borçlarını ödeyemediğini, herhangi bir geliri olmadığı için çok fazla sıkıntı çektiğini söyledi. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Polis ekipleri, intihara kalkışan genci inmesi konusunda ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. İtfaiye ekipleri, merdivenle genci indirmeye kalkışınca Erol K., tahtanın ucuna kadar gelerek kendisini aşağıya atacağını söyledi. Bunun üzerine itfaiye ekipleri, geri çekildi. Bu esnada kendisini izleyen kalabalık gruba sinirlenen Erol K., elindeki telefonu aşağıya attı. Telefon, görüntü almak isteyen gazetecilerin hemen önüne düşerek paramparça oldu.

Reklam
Reklam

Erol K’yı tanıyan Kastamonu Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Serdar İzbeli, inşaat halindeki binaya çıkarak Erol K. ile konuşmaya başlayarak genci ikna etti. Psikolojik sorunları bulunan ve bunalıma giren Erol K., emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürülmek istendi. Emniyet güçleri, genci hastaneye götürdü.

Öte yandan, yol trafiğe kapatılarak araç geçişine izin verilmedi. Bu nedenle trafikte uzun kuyruklar oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: