"işsiz İnsanlar Suça Daha Çok Meyilli"

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, işsiz insanların suça daha çok meyilli olduğunu belirterek, "İnsanlarımızın...

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, işsiz insanların suça daha çok meyilli olduğunu belirterek, "İnsanlarımızın toplumsal hayata daha çabuk adaptasyon sağlamasında sizin gibi derneklere büyük işler düşüyor" dedi.

Ağrılılar Derneği’nin olağanüstü kongresinde görevi Ensar Seyhan’dan devralan Erhan Öztürk, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı makamında ziyaret etti. Öztürk, Bursa’nın huzuru için ellerinden geleni yapan polis camiasına teşekkür etti. Fomara’daki Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen görüşmede Başkan Erhan Öztürk, seçimden sonra birçok kurumun kendilerine yaptığı, 'hayırlı olsun' ziyaretlerinin ardından iadeyi ziyaretlere başladıklarını ve ilk ziyareti de Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’ya gerçekleştirdiklerini söyledi. Ağrılılar olarak Bursa’da ciddi bir katma değer ürettiklerinin altını çizen Öztürk, Bursa’da yaşayan Ağrılılar’ın büyük bir kısmının ticaretle uğraştığını belirtti. Şehirde ödenen verginin yüzde 20’lik bölümünün Ağrılı müteşebbislerden geldiğini ifade eden Öztürk, "Ağrılılar’ın suç ortalaması çok düşüktür. Bu oranı sıfır noktasına çekmek adına görev süremizde eğitime büyük önem vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Ağrılılar Derneği’nin yeni seçilen Başkanı Erhan Öztürk’e başarı dileklerinde bulunan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kahya konuşmasında, işsiz insanların suça daha çok meyilli olduğunun altını çizerek, "Toplumsal huzurun sağlanmasında dernek olarak gösterdiğiniz çabayı takdirle karşılıyorum. Yaptığınız görev kutsal bir görevdir. Almanya’ya işçi olarak giden ailelerin bir arada ve dışa kapalı bir yaşam sürme tercihlerinden dolayı bazı sıkıntılar çekiyoruz. Bu ailelerin çocuklarında ise eğitimleri noktasında ciddi problemler yaşıyoruz. Doğu’dan Batı’ya gelen insanların da aynı olmasa da benzer sorunlarla karşılaşıyoruz. insanlarımızın toplumsal hayata daha çabuk adaptasyon sağlamasında sizin gibi derneklere büyük işler düşüyor" diye konuştu.

Ziyaret, Bursa Ağrılılar Derneği Başkanı Erhan Öztürk’ün Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’ya çiçek takdimi ve birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: