İşsiz kalınca jiletle kendine zarar verdi

HATAY (İHA) - Hatay'da, işsiz kalınca bunalıma giren genç, önce jiletle kendine zarar verdi, ardından üzerine benzin döküp kendini yakmaya kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk babası 24 yaşındaki İlker Aldatmaz, çalıştığı işyeri bir süre önce kapanınca işsiz kaldı. Eski işyeri sahiplerine yaptığı "Bana iş bulun" talebine olumlu bir cevap alamayan Aldatmaz, ailesini geçindirmekte zorlanınca bunalıma girdi. Psikolojik sorunları da olduğu bildirilen İlker Aldatmaz, iş bulamayınca sokak ortasında kendini önce jiletledi, sonra üzerine benzin döküp yakmaya kalkıştı. Akevler Mahallesi'nde yaşanan olayda, polis İlker Aldatmaz'ı uzun bir süre ikna etmeye çalıştı. Ambulans ve itfaiye olay yerinde hazır bekletilirken, Aldatmaz bir türlü ikna olmadı. Üzerine döktüğü benzinin etkisiyle bir süre sonra bayılarak yere düşen Aldatmaz'a ilk müdahaleyi olay yerinde hazır bekletilen sağlık görevlileri yaptı. Bu sırada polis de şahsın yanına sigarayla yaklaşılmaması konusunda sürekli uyarılarda bulundu. Aldatmaz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kendine jiletle zarar veren ve daha sonra yakmaya kalkışan Aldatmaz'ın, psikolojik tedavi görmesi için bir süre hastanede tutulacağı bildirildi.

Reklam
Reklam