İşsizler İş-Kur'a akın ediyorlar

Son günlerde iş için başvuru yapan issizlerin sayısı arttı...

Ardahan Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Aydın Yılmaz, son günlerde iş için başvuru yapan issizlerin beklentileri fazla olunca yeniden ödenek istediklerini söyledi.

Ardahan Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Aydın Yılmaz, Ardahan il genelinde issiz vatandaşların çok olduğunu dile getirerek, su ana kadar 5000 vatandaşın iş için başvurduğunu ancak 1000 vatandaşı yerleştirebildikleri dile getirdi.

İl Müdürü Yılmaz, ilimizin coğrafi konumu nedeni ile iş alanı yetersiz olduğundan vatandaşlarımızın bu nedenle iş-kura akın ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

İş-Kur personelin bile bu yoğun talep karşısında yetersiz kaldığını da dile getiren müdür Aydın Yılmaz, önümüzdeki aylarda gelecek olan ödenekle beraber iş sahaların açılacağını ve iş isteyen vatandaşların büyük kısmını yerleştireceklerinin de bilgisini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: