İşsizlere belediyede iş imkanı

Nevşehir Belediyesi ile İş Kur İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmasıyla 6 aylık süreyle 75 kişi belediyede...

Nevşehir Belediyesi ile İş Kur İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmasıyla 6 aylık süreyle 75 kişi belediyede istihdam edilecek.

İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, Nevşehir Belediyesi ile yapılan anlaşma gereğince 6 aylık çalışma süresi ile 75 işsizin belediyede iş imkânına kavuşturulacağını söyledi.

Söz konusu işe müracaat süresinin 16 Mart 2012 tarihinde sona ereceğine dikkat çeken Temel, belediyenin park bahçe düzenlemeleri ve diğer birimlerinde görev almak isteyen işsizlerin müracaat süresinin son gününü beklemeden bir an önce başvuruda bulunmaları isteğini de dile getirdi.

Reklam
Reklam

Müracaat sayısının fazla olması halinde kura yapılarak işe girecek isimlerin belirleneceğini kaydeden Temel, belirlenen isimlerin en geç 19 Mart 2012 tarihinde işe başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz