İşsizlere Cankurtaran Olma Fırsatı

Amasya'da faaliyet gösteren Derin Yamaç Spor Kulübü tarafından 20 işsiz gence cankurtaran eğitimi verilmek üzere...

Amasya'da faaliyet gösteren Derin Yamaç Spor Kulübü tarafından 20 işsiz gence cankurtaran eğitimi verilmek üzere ilçedeki yöneticilerin desteğiyle cankurtaran kursu açılacağı bildirildi.

Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim, Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erdal Aydınlı ile fahri dalış eğitmeni Mesut Güney'in desteğiyle ihtiyaç sahibi 20 gencin iş sahibi olabilmeleri ile Amasya bölgesindeki cankurtaran ihtiyacını karşılamak için uluslararası standartta ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu onaylı cankurtaran kursunun hiçbir ücret almadan 11-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını belirten Derin Yamaç Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Gündüz, "Kursu bitiren arkadaşlarımız yemek ve konaklama dahil ortalama bin lira maaş ile işe başlayıp Türkiye'nin her yerindeki otellerde ve havuzlarda iş bulabilecek imkana kavuşacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Müracaatların kulübe yapılabileceğini söyleyen Gündüz, katılım şartlarını "sosyal güvencesi olmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, en az ilkokul mezunu olmak, yüzme bilmek ve sağlıklı olmak" olarak kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz