İşsizlere Otobüste Eğitim Verildi

İstihdam hizmetlerini geliştirmek ve daha fazla kişinin işgücü piyasasına girmesini sağlamak amacıyla İŞKUR, vatandaşlara otobüste...

İstihdam hizmetlerini geliştirmek ve daha fazla kişinin işgücü piyasasına girmesini sağlamak amacıyla İŞKUR, vatandaşlara otobüste tanıtım düzenledi.

Kayseri’de bulunan İŞKUR otobüsü hakkında bilgi veren Halkla İlişkiler ve Görünürlük Uzmanı Nihal Togo, İŞKUR adına yürütülen Avrupa Birliği Projesi Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi çerçevesinde tanıtım kampanyası yaptıklarını belirterek, “Proje kapsamında çalışma için Kayseri'de bulunuyoruz. Bu kampanya kapsamında yaptığımız 21 ili dolaşmak üzere biz Mayıs ayının başında Çankırı'dan bu tura başladık. Doğu Karadeniz Bölgesi'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin kuzeyini dolaşarak 21. ve son olarak Kayseri'ye geldik. Burada kampanyamızı sonlandıracağız ve Ankara'ya döneceğiz. Gittiğimiz her ilde insanlarla yüz yüze görüşmeler yaparak Türkiye İş Kurumu'nun hizmetlerini tanıtıyoruz. Otobüste görevli 11 yaygınlaştırma uzmanı arkadaşımız gittiğimiz illerde şehrin her bölgesine dağılarak parklar, bahçeler, sokaklar, esnaf, işverenler ve çay bahçelerinde İŞKUR’ un hizmetleri hakkında bilgi veriyor.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İŞKUR’un son yıllarda çok değiştiğini ifade eden Togo, “Ancak bu değişimden yeteri kadar haberdar olunmadığından hareketle bu kampanyayı başlattık. Her ilde yaklaşık 1000 kişiyle görüşüyoruz. Buraya gelene kadar ki hedefimiz aslında 21 il için 21 bin kişiyle yüz yüze görüşme yapmaktı. Ama buraya gelene kadar 24 bini geçti. Herkesle görüşüyoruz. Herkese bilgi veriyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: