İstanbul Adalet Sarayı önündeki silahlı kavga

İSTANBUL (A.A) - Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde iki grup arasında çıkan ve bir kişinin ölümü, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan

İSTANBUL (A.A) - Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde iki grup arasında çıkan ve bir kişinin ölümü, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınanların sayısı 10'a yükseldi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili yaptıkları çalışma sonucunda, kavgaya karıştıkları belirlenen 9 kişiyi daha gözaltına aldı.

Olaya ilişkin dün gözaltına alınan ve kavga sırasında silah kullandığı belirtilen M.F.C'nin de işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Kavgada bıçak kullandığı belirlenen M.D'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin ise halen arandığı kaydedildi.

Ömer Koçoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın tarafları arasında adliyenin C kapısı önünde dün çıkan silahlı kavgada Tahsin Pınar, Mustafa Kılıç ve Mehmet Özenç yaralanmıştı. Pınar, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: