İstanbul, Ankara Ve Antalya Raylı Sistemlerini Bakanlık Yapacak

- Bakanlar Kurulu, "şehir içi raylı ulaşım sistemi projeleri"ne ilişkin düzenlemede bir değişiklik yaparak, İstanbul, Ankara ve Antalya'daki raylı sistem

- Bakanlar Kurulu, "şehir içi raylı ulaşım sistemi projeleri"ne ilişkin düzenlemede bir değişiklik yaparak, İstanbul, Ankara ve Antalya'daki raylı sistem projelerinin yapımını belediyelerden Ulaştırma Bakanlığı'na aktardı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, Bakanlar Kurulu'nun onayladığı şehir içi raylı ulaşım sistemi projeleri Ulaştırma Bakanlığı tarafından üstlenilecek.

Karar ile, İstanbul’da Yenikapı-İncirli metro hattı, Ankara’da AKM-Gar-Kızılay metro hattı ve Antalya’da Meydan Havaalanı-EXPO raylı sistem hattı yapımı Ulaştırma Bakanlığı'na devredildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: