İstanbul B.B. 4'te 4 peşinde!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Turkcell Süper Lig'de yarın kendi evinde oynayacağı Vestel Manisaspor maçını da kazanarak, iç sahadaki galibiyet serisini sürdürmek amacında. İlk kez mücadele ettiği Turkcell Süper Lig'de sezon başından bu yana kendi evinde oynadığı 3 maçı da kazanan lacivert-turunculular, Vestel Manisaspor maçında da 3 puanı hedefliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi evindeki maçlarda Fenerbahçe'yi 2-0, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Bursaspor'u da 1-0'lık skorlarla mağlup etti.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Vestel Manisaspor'un ligin iyi takımlarından olduğuna dikkati çekerek, "İyi oynuyorlar. Yönetimdeki sıkıntılarını da sahaya yansıtmıyorlar. Bizim için çok önemli bir maç. Bunun bilincinde hazırlandık. Biz de iyi bir takımız ve kazanacağımızı umuyorum" dedi.

Lacivert-turunculu ekipte sakatlığı süren Ali Güzeldal forma giyemeyecek, Hasagiç, Adriano ve Sancak hakkındaki kararı ise doktor raporuna göre teknik heyet verecek.