İstanbul BBSK: 2 - Halkbank: 3

Erkekler Teledünya Türkiye Kupası dörtlü finalinin ikinci günü ilk maçında dünün kazananı Halkbank ile Arkas’a...

Erkekler Teledünya Türkiye Kupası dörtlü finalinin ikinci günü ilk maçında dünün kazananı Halkbank ile Arkas’a 3 - 2 yenilen İstanbul BBSK karşı karşıya geldi. Beşinci sete giden ve 129 dakika süren karşılaşmayı, 3-2 kazanan başkent ekibi oldu.

Baştan sona büyük bir çekişme yaşanan mücadelede arka alandan top çıkartabildiği ve 27 dakika süren ilk seti kazanan Halkbank, daha sonra konsantrasyonunu kaybetti. İyi hücum eden ve iyi de blok yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 27 ve 26 dakika süren mücadelede arka arkaya iki seti alarak biranda 2 - 1 öne geçmeyi bildi.

Reklam
Reklam

Ardından gerginleşen maçta iki de kırmızı kart çıktı. Halkbank’da Priddy ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Özkan, birbirleriyle tartışınca, maçın hakemi tarafından set dışı bırakıldı.

33 dakika süren dördüncü seti 25 - 23 alan başkent temsilcisi, oyun disiplininden kopan rakibi karşısında 16 dakika süren beşinci seti de 15- 7 alarak skoru da 3 - 2'ye getirdi ve kupaya bir adım daha yaklaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: