İstanbul BBSK Başkanı Çağatay Kalkancı: Gökhan Süzen'i Satabiliriz

İstanbul BBSK Başkanı Çağatay Kalkancı, Beşiktaş’ın istediği Gökhan Süzen için açık kapı bırakarak Gökhan Süzen'i...

İstanbul BBSK Başkanı Çağatay Kalkancı, Beşiktaş’ın istediği Gökhan Süzen için açık kapı bırakarak Gökhan Süzen'i isteklerinin karşılaşmasın durumunda satabileceklerini söyledi.

Radyospor’a konuşan Başkan Çağatay Kalkancı, “Gökhan’ı Beşiktaş’ın dışında isteyen takımlar da var. Önümüzdeki günlerde son kararımızı vereceğiz.” dedi.

Gökhan’a ihtiyaçları olduğunu ancak hem kulübün geleceği hem de oyuncunun geleceği için yeniden bir planlama yapabileceklerini ifade eden Kalkancı, “Gökhan’ı, Beşiktaş’ın dışında isteyen bir çok takım var. Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz, daha zor geçecek ikinci yarı öncesi kadroyu bozma düşüncesi içinde değil ancak önümüzdeki günlerde Gökhan’ı satıp, satmayacağımıza dair kesin kararı vereceğiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gökhan Süzen’e Galatasaray’dan teklif gelmediğinin de altını çizen Kalkancı, Webo’ya ise yurt içinden bir teklif gelmediğini, yurt dışından gelen teklifleri de geri çevirdiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: