İstanbul BBSK, Kasımpaşa Maçı Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Kasımpaşa – İstanbul BBSK maçında düdük çalan hakem...

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Kasımpaşa – İstanbul BBSK maçında düdük çalan hakem Volkan Bayarslan'ın belediye çalışanı çıkması üzerine yapılan tartışmalar sürüyor.

Kasımpaşa yönetimi Futbol Federasyonu'na müracaatını yapıp sonucunu beklerken bugün de İstanbul BBSK'dan yazılı bir açıklama geldi. "Kamuoyuna Duyuru…" başlığı ile yapılan yazılı açıklamada şu ifadele yer verildi:

"Spor Toto Süper Ligi’nin 17. haftasında oynanan ve 2-0 lehimize sonuçlanan Kasımpaşa – İstanbul BBSK maçı hakkında, basında çıkan yorumlar sonrasında, kulübümüz, bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissetmiştir.

Reklam
Reklam

Öncelikle, maçın orta hakemi Volkan Bayarslan’ın, bünyesinde 50 bin’i aşkın çalışanı barındıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir çalışanı olduğunu, maçtan sonraki basın yansımalarından öğrendiğimizi bildiririz. Söylemlerde bunun aksinin iddia edilmesini mesnetsiz ve doğru bulmamaktayız.

Sporcularımızın sahada gösterdikleri mücadelenin karşılığının bu tip bir söylemle göz ardı edilmesinden rahatsızlık duymaktayız.

Tüm hakemlerimizin ve ilgili mercilerin tarafsızlıklarından şüphe duyulmasından üzüntü duyacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: