İstanbul BBSK’de Çifte Kupa Sevinci

Masa Tenisi’nde hem lig hem de kupada mutlu sona ulaşan İstanbul Büyükşehir Beldiyespor’da her iki...

Masa Tenisi’nde hem lig hem de kupada mutlu sona ulaşan İstanbul Büyükşehir Beldiyespor’da her iki kulvarda da şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğu yaşanıyor.

Masa Tenisi Süper Lig final etabında Fenerbahçe’yi 4-3 mağlup ederek 30’da 29 yapıp 59 puanla Türkiye şampiyonu olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kupada da yine güçlü rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 3-1 galip ayrılarak Türkiye Kupası’nın da sahibi oldu.

İstanbul ekibinin Masa Tenisi Şube Sorumlusu Osman Aydın, yaptığı açıklamada, “Ligde ve kupada mutlu sona ulaşan erkek takımımızı kutluyorum. Önümüzdeki sezon bu başarıyı daha yukarılara taşıyarak yurt içinde elde etmiş olduğumuz bu ivmeyi Avrupa kupasında da yakalamayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: