İstanbul BBSK'lı Futbolcular Galatasaray Maçından Umutlu

İstanbul BBSK takımının defans oyuncusu Can Arat, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmadan puan ya da puanlar...

İstanbul BBSK takımının defans oyuncusu Can Arat, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak dönmek istediklerini söyledi.

İstanbul BBSK Spor Toto Süper Ligi'n 27. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Gerçekleştirilen antrenman öncesi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Can Arat, milli takım maçları için lige verilen aralardan sonra oynanan maçların genellikle sert geçtiğini belirtti. Arat, şunları söyledi:

"Milli takım araları sert geçiyor. İki günlük izinlerin ardından çok yoğun bir tempo ile çalışmalar yapıyoruz. Galatasaray maçına da iyi konsantre olmamız gerekiyor. Her ne kadar Galatasaray’ın bizden sonraki maçı çok ciddi bir maç olsa da, sonuçta Galatasaray ile oynuyorsunuz. Geniş bir kadroya sahipler. Belki ideal 11’leri ile çıkmayabilirler. Büyük takımlarda yedek kadro ya da as kadro değişmiyor. Bu haftaki amacımız Galatasaray maçına odaklanmak. Aslantepe’deki mücadelede puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Süper Lig’in puan sıralamasının çok karışık olduğunu belirten Can Arat, "Lig’de aşağısı ve yukarısı tamamen karışık durumda. Haftalar geçtikçe ligde kopmalar olacağını düşünüyordum. Hala ligden kopmuş bir ekip yok. Birkaç puanla en aşağıda oluyorsunuz. Birkaç puanla yukarılara da tırmanabiliyorsunuz. Biz şuan Galatasaray maçına odaklandık. Bizim toplayacağımız her puan altın değerinde. Galatasaray maçında da puan kaybetmemeye devam edip yukarıya yapışmaya çalışıyoruz, hedeflediğimiz yere ulaşmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Pierro Webo’nun takımdan gitmesinin kendilerini etkilediğine de dikkat çeken Can Arat, "Takımımızın oturmuş bir sistemi vardı. Webo gitti ama onun yerine şimdi Zenke oynuyor. Takımımız ve yeni gelen oyuncular birbirini tanımaya başlıyor ve uyum yakalamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

İstanbul BBSK oyuncusu Zeki Korkmaz ise karşılaşabilecekleri en güçlü takımın Galatasaray olduğuna vurgu yaparak, "Galatasaray Süper Lig’in lideri. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nin çeyrek finalisti ile oynayacağız. Onlar güçlü takım ama biz de kendi gücümüzün farkındayız. Onları nasıl durduracağımızı biliyoruz. Maçta bunları sahaya yansıtmamız gerek. İyi oyuncularımız devreye girerse bunu başaracağımızı düşünüyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz