İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 24 haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.Langa...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 24 haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Langa Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde futbolcular antrenman yaptı. Antrenmanda futbolcular düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligde bir kaç maç kazananın üst sıralara çıktığını vurgulayarak, "Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Tam olarak takım ritmi tutturamadık. Bir hafta istediğimiz gibi oynuyoruz, bir hafta istediğimiz gibi oynayamıyoruz. İlk yarının sonunda iyi bir ritm tutturduk. Lige baktığımızda alt sıradakiler ve üst sıradakiler birbirlerine yakınlar. Bir takım olarak kendimizi düşünüyoruz. Gençlerbirliği iyi bir takım ve iyi oyunculara sahipler. Hafta sonu bizi zorlu bir maç bekliyor. Biz takım halinde oynadığımız zaman takım halinde mücadele ettiğimiz zaman iyi işler yapıyoruz. Bu hafta bunun için uğraşacağız" dedi.

Reklam
Reklam

PFDK'nın kendisine verdiği cezayla ilgili olarak ise Korkmaz, Tahkim Kurulu'nun kararından sonra açıklama yapacağını söyledi.

"İÇ SAHADA BEKLEMEDİĞİMİZ PUAN KAYIPLARI VERDİK"

Bu sezon iç sahada beklemedikleri puan kayıplar yaşadıklarını belirten takım kaptanı Ekrem Ekşioğlu da, "Eskişehirspor şu anda ligde iyi oynayan bir takım. Dinamik futbolcuları var. Eskişehirspor karşısında 10 kişi kaldık ama basit goller yedik. Son dakikada attığımız golle 1 puanla sahadan döndük. Şu anda hedefimizden uzak durumdayız. Öncelikli hedefimiz aşağılardan uzak durmaya çalışacağız. Tüm mücadelemizi bunun için yapacağız” dedi.

"BUNDAN SONRA MAÇLARI KAYBETMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Bu hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçını değerlendiren Ekşioğlu, Gençlerbirliği takımı hafife alınacak bir takım olmadığını ifade ederek, "Daha genç genç oyunculardan kurulu bir takım. İyi mücadele eden bir takım. Bunun da önlemlerini alacağız. Artık ligde rakibimizin kim olduğunun bir önemi kalmadı. Bundan sonra bizim için mücadelenin öne plana çıkaracağız. Ümit ediyorum ki bundan sonra basit goller yemeyeceğiz. Kaybetmemenin önemli olduğu haftalardayız. Bundan sonra maçları kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

"BASİT GOLLER YİYORUZ BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULMAMIZ LAZIM"

Basın mensuplarının Zenke'nin performansı hakkında soruya ise Ekşioğlu, Zenke'nin aralarına yeni katıldığını belirterek, "Zenke takıma yapısına yavaş yavaş uyum sağladı. Zenke'nin geçen hafta oyuna katkısı vardı. İki haftadır maçlar gollü beraberlikle bitti ve gol atabildik. Bizim basit goller yiyoruz bunun çözümünü bulmamız lazım" dedi.

Savunmada yapılan hatalarla ilgili olarak da değerlendirme yapan Ekşioğlu, "Sezon başı hocamızla bir uyuşmazlık oldu. Bence maya tutmadı diyelim. Bülent hocanın gelmesi ile aslında iyi bir ivme yakaladık. Savunma anlamında da basit hatalar dışında gol yemiyoruz. Basit hataların bir çözüm bulmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Bu arada antrenmana sakatlığı devam eden Vittek ve Turgay Bahadır katılmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz