İstanbul Büyükşehir Belediyespor Hataları Telafi Edecek

Hollanda’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında AZ Alkmar'a 4-1 mağlup oldu....

Hollanda’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında AZ Alkmar'a 4-1 mağlup oldu. Takım kaptanı Ekrem Ekşioğlu, hataları telafi edeceklerini söyledi.

Maçı değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Ekrem Ekşioğlu, mücadelenin başında iyi oynadıklarını belirtti. Bunların hazırlık maçında olabileceğini belirten Ekşioğlu, "Zaten bu hazırlık maçlarını hataları görebilmek içinde yapıyoruz. Yeni gelen arkadaşlar da var. Onlarla birlikte yeni bir uyum yakalıyoruz. Zaman, zaman çok iyi çıkışlar yaptık. Zaman, zaman da basit hatalar da yaptık, bize yakışmayacak belki. Sonuçta maçı kaybettik, buradan çıkaracağımız çok ders var. Daha geride iki hazırlık maçımız var, Herakles ve Elazığsporla yapacağız. Daha sonrada Türkiye’ye döneceğiz. Umarım o iki maçta da iyi futbol oynamaya devam ederiz" açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Turuncu-lacivertli ekip kampın kalan bölümünde, Heracles ve Elazığspor ile hazırlık maçları oynayacak ve 1 Ağustos'ta İstanbul'a dönerek sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı müsabakaya hazırlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: