İstanbul Büyükşehir Belediyespor Orhan Taşdelen Ve Eser Altın'ı Renklerine Kattı

PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Göztepe’den defans oyuncusu Orhan Taşdelen ve...

PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Göztepe’den defans oyuncusu Orhan Taşdelen ve Boluspor’dan kaleci Eser Altın’ı transfer etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Langa Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Orhan Taşdelen 1+1 yıllığına, Eser Altın ise 1 yıllığına kendilerini turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz sezon Göztepe’de forma giyen defans oyuncusu Orhan Taşdelen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, "Bundan sonra turuncu-lacivertli renkler için mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

Reklam
Reklam

Boluspor’dan transfer edilen kaleci Eser Altın ise, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da olmaktan dolayı mutlu olduğuna belirterek, “Bana güvenenleri mahcup etmemek için var gücümle çalışacağım" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, daha önce Sanica Boru Elazığspor’dan Orhan Ak, Kayseri Erciyesspor’dan Veysel Aksu ile Alaattin Tosun ayrıca TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Ferhat Çulcuoğlu ile Murat Yılmaz’ı kadrosuna katmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz