İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Futbolculara Makarna Partisi

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını...

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İstanbul ekibinin bugün Langa Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman sonrasında makarna partisi düzenlendi. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular yan top ve şut çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Antrenman sonrasında Filiz Makarna'nın organizasyonunda makarna partisi düzenlendi. Filiz Makarna, Kulüpler Birliği Vakfı ile birlikte başlattığı proje kapsamında bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik kadrosu ve futbolcuları ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Firma yetkilileri, hem sporcular ve teknik heyetle, hem de sağlık ve beslenme ekibiyle görüş alışverişinde bulundu.

Futbolcular, hazırlanan makarnaların tadına bakarak basın mensuplarına poz verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz