İstanbul Büyükşehir'de büyük sevinç

Türk Telekom Lig A'nın son haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenerek Turkcell Süper Lig'e yükselme hakkını elde eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, maç sonrası büyük sevinç yaşandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyeleri ile taraftarlar büyük coşku yaşarken, saha içinde adeta bir sevinç yumağı oluşturuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Turkcell Süper Lig'e yükselmelerinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Bu başarıda emeği geçen herkesi kutladığını belirten Gümüşdağ, "Biz başarıyı yakalayacağımıza çok inanmıştık ve şimdi Turkcell Süper Lig'deyiz. İnşallah orada da iyi işler yapacağız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise şu an elde ettikleri başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Sezon başı önemli ölçüde baştan oluşturulan takımımız hedefine ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" derken, yeni sezon planları ve Galatasaray ile birlikte adının anılmasıyla ilgili konuda ise "Yeni sezon için planım yok. Ben burada başkanıma söz verdim.

Tabii ki Galatasaray ile adımın anılması da çok güzel bir şey" ifadelerini kullandı.