İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın: Dehşetli ve önemli bir patlayıcı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Atatürk Olimpiyat Stadyumu çevresinde yapılan KCK kazılarında patlayıcı madde bulunduğu...

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Atatürk Olimpiyat Stadyumu çevresinde yapılan KCK kazılarında patlayıcı madde bulunduğu bilgisini doğruladı. Çapkın, "Dehşetli ve önemli bir patlayıcı. Plastik patlayıcı. Patlayıcının hedefi hakkında çalışmalarımız sürüyor.” dedi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Başbakan Erdoğan ile Başakşehir Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Olimpiyat Stadı çevresinde ele geçirilen patlayıcı ile ilgili terör örgütü mensubu bir kişinin yakalandığını belirten Mutlu, “Olimpiyat stadının çevresinde izlediğimiz bir istihbarat çerçevesinde ele geçirilen bir bomba düzeneği var. Bununla ilgili olarak elimizde bir kişi var. Bunun terör örgütü mensubu olduğunu şu anda rahatlıkla açıklayabilirim. İzlediğimiz takip ettiğimiz önemli bir istihbari faaliyeti bugün tamamladık. 5 kilo civarında önemli bir patlayıcı madde olduğunu biliyoruz. Patlayıcı maddenin cinsi hakkında laboratuar çalışmalarının ardından değerlendirme yapılacak. Hedefleri konusunda emniyetimiz istihbaratımız ciddi çalışmayı sürdürüyor. Gömülü bir yerdeydi.” ifadelerini kullandı.
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, “Dehşetli ve önemli bir patlayıcı. Plastik patlayıcı. Patlayıcının hedefi hakkında çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz