İstanbul Harbiye bu hale geldi

Harbiye'de dün gece yaşanan çatışmaların boyutu gün ağardığında ortaya çıktı

Taksim Gezi Parkı eylemine destek veren grupla polis arasında süren çatışma Harbiye'yi savaş alanına çevirdi.

Taksim ve çevresinde çıkan olaylar Harbiye Cumhuriyet Caddesi'ne sıçradı. Göstericiler Taksim Meydanı'na ulaşmaya çalıştı. Polis ekipleri gruba gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Eylemcilerde polise taş ve şişelerle karşılık verrdi.

Cumhuriyet Caddesi savaş alanını andırdı. Polisle bir süre çatışan göstericiler daha sonra cadde ortasında halay çekmeye başladı. Ancak polis bir süre sonra gaz bombasıyla gruba müdahale etti. Grup üyeleri kaçarak uzaklaşmaya çalıştı.

Reklam
Reklam

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/polis-gezide-mudahale-etti-istiklal-caddesi-savas-alani/11934/1650980/)

Haber Etiketleri:

Taksim Gezi Parkı canlı yayın, Gezi Parkı canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları,Diren gezi parkı