İstanbul İçin Kar Uyarısı

  " İstanbul'da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışın yarın öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği ve Çarşamba

" İstanbul'da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışın yarın öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği ve Çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte aralıklı kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor"

"Kıyılarda ciddi bir örtü yapması beklenmiyor"

"Ancak kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde yer yer 5 cm'ye kadar örtü yapması bekleniyor"

Enver ALAS - İstanbul DHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kar uyarısı yaptı.
Yapılan açıklamada, "İstanbul’da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışın yarın öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği ve Çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte aralıklı kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor" denildi.
"Kıyılarda ciddi bir örtü yapması beklenmiyor" denilen açıklamada, "Ancak kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde yer yer 5 cm’ye kadar örtü yapabileceği bekleniyor. Kar yağışından ötürü meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri yeraldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz