İstanbul Polisi Banka Soyguncularını Arıyor

Pendik'te, çarşaf giyerek kadın kılığında bir banka şubesini soyup yaklaşık 70 bin lirayla kayıplara karışan...

Pendik'te, çarşaf giyerek kadın kılığında bir banka şubesini soyup yaklaşık 70 bin lirayla kayıplara karışan 2 kişiyi yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Bahçelievler Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi üzerindeki bir banka şubesinde meydana gelen olayda, çarşaf giyerek bankaya gelen silahlı 2 soyguncu, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 70 bin TL’yi alarak kayıplara karışmıştı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, banka ve çevresinde inceleme yaptı. Şahısların giydiği çarşaflarda inceleme yapan polis, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Polisin soyguncuları yakalamak için yürüttüğü çalışmalar sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: