İstanbul polisinden Afrika'ya yarım milyonluk yardım

Afrika'da yaşanan açlık ve kuraklık nedeniyle devlet ve bir çok sivil toplum kuruluşunun düzenlendiği yardım...

Afrika'da yaşanan açlık ve kuraklık nedeniyle devlet ve bir çok sivil toplum kuruluşunun düzenlendiği yardım kampanyalarına İstanbul Emniyet Müdürlüğü de eklendi. İstanbul polisi, düzenlediği kampanya ile topladığı 405 bin 875 TL'yi Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine gönderdi.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yardım kampanyasında kuraklığın yol açtığı kıtlık, açlık ve susuzluk nedeniyle başta Somali olmak üzere tüm bölge halklarına, bir insanlık borcu olarak karşı karşıya bulundukları sıkıntıların hafifletilmesine bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla yardım çalışması başlatıldığı belirtildi. Kampanyanın İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın öncülüğünde yapıldığı ve emniyet müdürlüğü personelinin katılımıyla 405 milyon 875 bin TL yardım toplandığı belirtildi.
Emniyet personelinin topladığı yardım Afrika'daki yardım çalışmaları için oluşturulan Başbakanlık hesabına yatırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz