“istanbul Shoppıng Fest” Kortejle Başladı

İstanbullulara 20 gün boyunca ucuz alışveriş imkanı sunacak olan “İstanbul Shopping Fest”, Beyoğlu’nda düzenlenen kortej...

İstanbullulara 20 gün boyunca ucuz alışveriş imkanı sunacak olan “İstanbul Shopping Fest”, Beyoğlu’nda düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı.

9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında ikinci kez düzenlenecek alışveriş festivali kapsamında İstiklal Caddesi’nde kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Odakule önünden başlayan yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüş sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Topbaş, “Tekstilde, konfeksiyonda çok başarılı insanlarımız var. Markalarımızı yönetmeye, dünyayla rekabet eder hale geldik. Bu da gurur verici. Yıllar önce Milano’ya gittiğim zaman bir marka şehri olduğunu gördüğümde hep gıpta etmiştim. Çok şükür giderek artan bir trend var. Kendi markalarımızla İstanbul lider hale geldi. Yaptığımız alışveriş şenliği bir noktada ekonominin Avrupa’da durduğu bir dönemde Türk ekonomisini daha da canlandırmak ve istihdam sağlamak. Her damlattığımız ter İstanbul için feda olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Hüseyin Avni Mutlu ise, “İstanbul’da esen rüzgar her zaman serin. Her zaman insanı sarar ve o rüzgarı özlersiniz. İstanbul her şeyiyle güzel. Şimdi esen rüzgar ticaret rüzgarı, alışveriş rüzgarı. İstanbul’u iyi bir alışveriş merkezi ne dönüştürmeye gayret ediyoruz. 20 günlük festivalin amacı bu” diye konuştu.

Festivalde yüzde 50’ye varan indirimler düzenleneceğini ifade eden Mutlu, “Dolayısıyla hanımları biraz daha ucuza mutlu etmek mümkün olacak. Beyler de bundan mutlu olacaklar” diye konuştu. Mutlu, “Sizin eşiniz de bu festivalde olacak mı?” sorusu üzerine de, “Valla ben alışverişe çıkmayacak bir bayan göremiyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: