İstanbul Ticaret Üniversitesi Adana’da Tanıtıldı

Çukurova Üniversitesi tarafından düzenlenen 11. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri’nde stant açan İstanbul Ticaret Üniversitesi, öğrencilere,...

Çukurova Üniversitesi tarafından düzenlenen 11. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri’nde stant açan İstanbul Ticaret Üniversitesi, öğrencilere, bölümlerini, akademik kadrosunu ve sosyal imkanlarını anlattı.

ÇÜ tarafından bu yıl 11.’si düzenlenen Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda başladı. Aralarında devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerinin yanı sıra meslek yüksekokullarının da bulunduğu 33 üniversitenin stant açtığı ‘Tanıtım Günleri’nde, öğrenciler hayallerindeki üniversiteleri tanıma fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

İstanbul Ticaret Üniversitesi de ‘Tanıtım Günleri’nde açtığı stantta, öğrenci adaylarıyla buluştu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Beyza Nur Kalaycı, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin, tanıtım faaliyetleri kapsamında Türkiye'nin bir çok ilini gezmeye devam ettiğini söyledi.

Adana’da yaşayıp, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni tercih etmek isteyen öğrenci adaylarıyla buluştuklarını ifade eden Kalaycı, “Fuar sayesinde öğrenci adaylarını bilgilendirme şansı bulduk. Öğrenciler fuara ve üniversitemize karşı oldukça ilgiliydi. Yaklaşık 5 bin öğrenci standımıza uğrayarak ilgilendikleri bölümler hakkında bilgi aldılar. Biz de bu öğrenci adayı arkadaşlarımıza üniversitemizin bölümleri, akademik kadrosu, sosyal imkanları, bursları ve ücretleri hakkında bilgiler verdik” dedi.

Kalaycı, 5 fakülte, 1 meslek yüksekokulu, 1 de hazırlık okulunun bulunduğu İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, bu yıl ‘Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin de açıldığını ve fakülte sayısının 6’ya ulaştığını kaydetti. Kalaycı, “Üniversitemiz, zengin akademik kadrosu, dört büyük kampüsü ve kurucusu İstanbul Ticaret Odasının da desteği ile 12. yılında hızla büyümeye devam etmekte” diye konuştu.

Reklam
Reklam

11. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri, 29 Mart’ta sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: