İstanbul trafiğine kar engeli

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde etkisini artıran yoğun kar yağışı trafikte çileye dönüştü. Toplu ulaşım...

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde etkisini artıran yoğun kar yağışı trafikte çileye dönüştü. Toplu ulaşım araçları trafikte kalınca işine yetişmek isteyen insanlar yürümek zorunda kaldı.

İstanbul'da yoğun kar yağışı etkisini haftanın ilk iş gününde de artırarak sürdürdü. Sabahın erken saatlerinde yollara düşen İstanbullular, kar yağışı ile birlikte trafikte kaldı. Özel otomobili ile yola çıkan sürücüler yokuşlardan çıkamayınca trafik kilitlendi. Toplu ulaşım araçları da kilitlenen trafikte ilerleyemedi. Vatandaşlar otobüslerden inerek yürümek zorunda kaldı.

Reklam
Reklam

Ümraniye'den trafiğin durduğunu anlatan vatandaşlar, işe yetişmek için otobüsten indiklerini söyledi. Hastaneye gitmek için yola çıktığını belirten bir vatandaş ise daha fazla beklemek istemediği için otobüsten inmek zorunda kaldığını dile getirdi. Bazı özel otomobiller de yokuşlardan aşağı inerken kaydı. Trafiğin yavaş ilerlemesi toplu ulaşım araçlarının duraklara geç kalmasına yol açtı. Vatandaşlar da saatlerce otobüs beklemek zorunda kaldı. Çamlıca'nın yüksek yerlerinde kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz