İstanbul Üniversitesi B.G.D. Seriyi Eşitledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Play-Off çeyrek final ikinci maçında İstanbul Üniversitesi B.G.D. evinde ağırladığı...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Play-Off çeyrek final ikinci maçında İstanbul Üniversitesi B.G.D. evinde ağırladığı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 87-74 yendi.

İlk maçı 82 - 62 kaybeden İstanbul temsilcisi bu galibiyetle seride 1-1 eşitliği sağlarken rakibinin de 18 maçlık galibiyet serisine de son verdi. İki takım arasındaki üçüncü ve son maç ise 11 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

Üniversite takımında Osipova 30 sayı, 9 ribanudluk performansı ile galibiyette önemli rol oynarken Sandra Mandir 17, Tuğba Palazoğlu da 15 sayı ile oynadı. Mersin ekibinde ise Larkins 19 sayı, 20 ribaund ile double-double yaptı.

Reklam
Reklam

Ev sahibi takım maçın ilk periyodunu 24 - 20 üstün kapatırken soyunma odasına da 47 - 40 önde girdi. Üçüncü çeyreği de 63-52’lik skorla üstün geçen İstanbul Üniversitesi B.G.D. maçtan ad 87 - 74 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: