İstanbul Üniversitesi BGD’de Gabriela Marginean Ile Sözleşme Imzaladı

Geçen hafta flaş transferleri ve eski oyuncuları ile yeni transferlerini açıklayan İstanbul Üniversitesi BGD Romen...

Geçen hafta flaş transferleri ve eski oyuncuları ile yeni transferlerini açıklayan İstanbul Üniversitesi BGD Romen Milli takım oyuncusu Gabriela Marginean ile sözleşme imzaladı.

2012-2013 sezonunda Targoviste takımında forma giyen Romen oyuncu Euroleague’de 17,3 sayı, 3,1 ribaunt, 1,2 asist ve 34,4 dakika ortalaması ile yüksek bir performans sergiledi. İstanbul Üniversitesi BGD, kurucu üyesi Cemal Batur transfer ile yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İstanbul Üniversitesi BGD olarak geçen sene kadın basketboluna yeni bir heyecan getirdik. Başarılı geçen sezon ise bizim heyecanımıza heyecan kattı. Bunun sonucu olarak da geleceğe umutla bakmaya başladık. 2013-2014 sezonunda ligi ve Avrupa’yı domine eden Türk Basketbol severlerini heyecanlandıracak bir kadro kurmak asli görevimiz oldu. Böylece Türk ve dünya basketbolunun değerli isimlerine İstanbul Üniversitesi BGD forması giydirmek için tüm şartları zorluyoruz.

Reklam
Reklam

Gabriela Marginean Avrupa kadın basketbolunda önemli bir isim. Onu renklerimize katmak bize gurur verdi. Geçen sene Euroleague’de muhteşem bir performans sergileyen oyuncumuzun gelecek sene Avrupa ve Türkiye’de de bu performansın üzerine çıkarak başarılı bir sezon geçireceğine inancımız sonsuzdur. Bu tarzda tecrübeli oyuncuları transfer etmek çok önemlidir. Bizim gibi güçlü alt yapısı olan takımlarda genç yeteneklerin ortaya çıkmasında ve tecrübelerini gençlere aktarmak konusunda oyuncumuzun mutluluk duyacağını biliyoruz. Bu transferin Türk Basketboluna ve Takımımıza hayırlı olmasını dilerim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: