İstanbul Üniversitesi Rektörü’nden Uysal’a Ziyaret

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret...

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret eden İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Rektör Uysal ile birlikte botanik bahçesinde kendi adına hazırlanan ağacı dikti. Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet’e ağaç sertifikasını Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal takdim etti. Rektör Söylet, ağaç dikimini son derece anlamlı bulduğunu ifade ederek, böyle bir çalışma gerçekleştirildiği için üniversite adına çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ağaç dikiminin ardından kampüs gezisi yapıldı. Kampüs gezisi sırasında Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet ‘e üniversitede gerçekleştirilmekte olan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler verdi. Rektör Söylet, “Sayın Rektörümüzün misafiri olarak üniversitenize ilk defa geliyorum. 2007’de kurulmuş olan bir üniversitenin bu kadar hızlı bu kadar çabuk büyüyebileceğini hiç düşünmemiştim, doğrusu çok şaşırdım ayrıca da çok sevindim. Birincisi bu kadar çok öğrencinin böylesine güzel gelişmiş mekanlarda onların sosyal faaliyetlerinin de düşünüldüğü, her türlü detayın hesaplandığı, düzenli bir yapılaşma örneği ile modern bir kampüs oluşturulmasından dolayı yükseköğretim adına çok sevindim. İkincisi de Karabük şehri adına çok sevindim çünkü; şehir açısından da 22 bin öğrenci şehre hem maddi hem de manevi açıdan çok şey katıyor. Karabük Üniversitesi’ni yerinde gördüğüm için çok mutluyum ve buradan da mutlu ayrılacağım. Rektörümüze misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal da, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet’in yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ziyaret vesilesi ile inanıyorum ki bundan sonra bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda bir arada olacağız aynı zamanda fikir alışverişi içerisinde bulunarak üniversitelerimiz arasında da ortak çalışmalarımız olacaktır. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: