İstanbul Valisi, Başakşehir İmam Hatip Lisesi’nde İncelemelerde Bulundu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Başakşehir’de inşaatı süren Türkiye’nin en büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi...

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Başakşehir’de inşaatı süren Türkiye’nin en büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Kampüsü’nü gezerek incelemelerde bulundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Otogar - Başakşehir metro hattının açılış töreni için geldiği Başakşehir’de, yapımı devam eden Türkiye’nin en büyük İmam Hatip Lisesi Kampüsü’nü gezerek incelemelerde bulundu. İstanbul Valisi Avni Mutlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile birlikte inşaatı gezerek bilgiler aldı.

Yapımının yüzde sekseni tamamlanan okulu gezen Vali Mutlu, daha önce de ziyaret ettiği okuldaki hızlı gelişimden dolayı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve ekibini tebrik etti.

Reklam
Reklam

Proje üzerinden ve inşaatı gezerek bilgi alan Vali Mutlu daha sonra okuldan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: