İstanbul'a yakın tatil yerleri

Hafta sonu tatili için doğru adresler...

Tatile gitmek istiyor ama vakit bulamıyorsanız hafta sonu kaçamakları sizin için ideal. Pek ama nereye gidebilirim diyorsanız işte İstanbul'a yakın tatil yerleri...

Şile

Hafta sonu için bir kaçamak istiyorsanız Şile harika bir seçim olacaktır. İstanbul ile Şile arası yaklaşık olarak 60 km'dir ve bu mesafe 1 saat kadar sürüyor.

Şile -

Fener Motel

Açık yüzme havuzu ve denize yakınlığıyla çok seveceğiniz küçük bir otel. 27 odası bulunan otelin açık ve kapalı restoranı da mevcut. Doğayla iç içe bir tatil istiyorsanız Fener Motel doğru tercih olacaktır.

Reklam
Reklam

Şile - Doğa Tatil Köyü

Yeşilin tam ortasında harika mimarisiyle dikkat çeken bir otelde tatile kim hayır diyebilir ki! Otel de 148 villa ve 33 standart otel odası olmak üzere toplam 181 oda var. Otelin ortasındaki gölette kuğular yüzerken siz de çimenlere uzanıp dinlenebilirsiniz.


Şile - Phellos Suites

Şile sahili üzerinde bulunan otel konum itibariyle harika bir manzara sunuyor. Açık yüzme havuzu bulunan otelin denize uzaklığı ise sadece 100 metre. Toplamda 11 suit odası olan otelin odaları Deluxe Suites ve King Suites olarak 2 farklı konseptte hazırlanmış.


Kilyos

Taksim'e 32 km ve İstanbul Atatürk Havalimanı'na ise 50 km mesafede olan Kilyos'a Sarıyer'den sahilden veya Bahçeköy üzerinden, orman yolundan gidebilirsiniz.

Kilyos - Kilya Hotel

Şehrin stresinden uzakta, doğayla iç içe huzur bulacağınız tatilin adresi Kilya Hotel! Türk hamamı, spor salonu, jakuzi, sauna, buhar odası ve sinema odası gibi imkanlar sunan otel Taksim' 30 km, Maslak'a 20 km uzaklıkta.


Kilyos - Erzurumlu Otel

Mavi ve yeşilin buluştuğu şirin bir otel. Kilyos Plajı'na tepeden bakan Erzurumlu Otel'in tam 33 odası ve açık yüzme havuzu var. Otel Maslak'a sadece 20 dakikalık uzaklıkta.

Reklam
Reklam

Kıyıköy

Kırklareli'ne bağlı köy İstanbul'a sadece 2 saatlik uzaklıkta. İsterseniz köy sakinliğinde huzurlu bir tatil geçirebilir isterseniz de kültür turuna çıkabilirsiniz.

Kıyıköy - Marina Konaklama

Dört mevsim harika bir tatil olanağı sağlayan Marina, en çok baharda güzel! Yıldız Dağları'nın ve Karadeniz'in harika havası size iyi gelecek.


Kıyıköy - Hotel Endorfina

Yeşil ve mavinin iç içe geçtiği bir tatil istiyorsanız doğru adres Hotel Endorfina! İsterseniz otelin bahçesinde doğaya karşı uzanıp kitabınızı okuyun isterseniz de denizin keyfini çıkarın.


Büyükada

İstanbul'un karmaşasıyla aranızda kocaman bir deniz olduğunu düşünün! Dinlenmek ve İstanbul'dan kolayca kaçmak için en harika seçenek Büyükada.

Büyükada - Gala Hotel

Büyükada'nın en güzel sokaklarından birinde bembeyaz bir otel düşünün. Büyükada merkeze sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindeki otelde tatil keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.


Büyükada - Köşk Orman Butik Otel

Adanın merkezine biraz uzak olsa da huzurlu ortamıyla zaten otelden uzaklaşmak istemeyeceksiniz. Sırtını çam ormanına dayamış otelde gerçekten nefes aldığınızı hissedeceksiniz.

Reklam
Reklam

Büyükada - Aya Nikola Otel

Büyükada'nın doğu cephesindeki Aya Nikola koyunda yapılaşma yok denecek kadar az. Bu yüzden otelde mavi ve yeşilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.


Maşukiye

İstanbul'a yaklaşık 2 saat uzaklıkta olsa da bu cennet yere gitmeye değer. Hem Sapanca Gölü'nün kıyısında hem de Kartepe'nin eteklerinde bir tatile kimse hayır diyemez!

Maşukiye - Sessiz Ev Çiftlik Otel

Kartepe'nin eteklerinde doğayla iç içe bir tatil sizleri bekliyor. Bahçesindeki minderlerde uzanarak bütün yorgunluğunuzu atabilirsiniz.


Cevizdibi Otel

Doğanın tam ortasında hafta sonu kaçamağı için ideal bir otel. Hem dinlenebilir hem de sevgilinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz.