İstanbul'da 4 Ilçede Terör Operasyonu...

Çağatay KENARLI / İstanbul, Evlerde yapılan aramalarda, 1 tabanca, 1 tüfek, 2 adet fitili takılmamış el yapımı patlayıcı, 46 molotof

Çağatay KENARLI / İstanbul, Evlerde yapılan aramalarda, 1 tabanca, 1 tüfek, 2 adet fitili takılmamış el yapımı patlayıcı, 46 molotof kokteyli, 2 adet 16'lı havai fişek bataryası, 2 şarjör, YDG-H yazılı flama, çok sayıda mermi ve fişek, patlayıcı yapımında kullanılan torpil ve fitiller ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne getirildi. Şüphelilerin Emniyet'teki işlemleri devam ediyor.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Reklam
Reklam

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. TEM ekiplerinin baskın yapacakları adreslerin girişinde Özel Harekat ve TEM Özel Tim eşliğinde binaya girmeleriyle operasyonun başladığı görüldü. Bir dairede polis ekiplerinin arama yapmaları da görüntülere yansıdı. Ekiplerin yaptığı aramalarda, bir av tüfeği, fişekler ve YDG-H yazılı flamayı bulmaları görüntülere yansıdı.
Arama yapılan bir başka adreste ise bahçede patlayıcı yapımında kullanılan torpil, fitiller ve çakmak gazlarının bulunması saniye saniye görüntülendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: