İstanbul'da 5 Bin Polisle Şafak Operasyonu

Hakan KAYA- Ozan URAL- Sinan BİLGİLİ -/ İSTANBUL, İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından "terör" operasyonu düzenlendi. 2

Hakan KAYA- Ozan URAL- Sinan BİLGİLİ -/ İSTANBUL, İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından "terör" operasyonu düzenlendi.

2 bini çevik 5 bin polisle gerçekleştirilen operasyona helikopter ve özel harekat polisleri de destek veriyor. İstanbul'un 26 ilçesinde önceden belirlenen 140 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon devam ediyor.
Bağcılar'da operasyon düzenlenen bir adresin bulunduğu sokağın girişi çıkışında polis önlem aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve iki ambulans da operasyon yapılan bina önünde hazır bekletiliyor.

Reklam
Reklam

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: