İstanbul'da El-Kaide Operasyonu: 5 Gözaltı

İstanbul'da uluslararası terör örgütü El-Kaide'ye yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin İstanbul'da eylem...

İstanbul'da uluslararası terör örgütü El-Kaide'ye yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin İstanbul'da eylem hazırlığı içerisinde oldukları öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlükleri'nin koordinesinde bu sabah terör örgütü El-Kaide'ye yönelik bir operasyon düzenlendi. Özel Harekat Timleri'nin de katıldığı operasyonda El Kaide üyesi oldukları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve bulundukları adreslerde yapılan aramalarda, dijital malzemeler ile örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Sorguları süren şüphelilerin eylem hazırlığı içerisinde bulundukları iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, gözaltı sayısında artış olabileceği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: