İstanbul'da Elazığ günleri yapılacak

İstanbul'da yapılacak olan Elazığ Günleri için hazırlıkların başladığı açıklandı.

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada; “İstanbul Feshane'de Elazığ'ı Yaşıyoruz!” adı altında 22-23-24-25 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Eyüp semtindeki Feshane'de Elazığ Günleri organizasyonu yapılacaktır.

Ankara ve İzmir İllerimizde gerçekleştirilen "Elazığ Günleri"nin ardından bu defa da İstanbul'da İlimizi her yönü ile tanıtmayı amaçlayan faaliyetin 22-23-24-25 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Elazığ Valiliğimizin manevi himayesinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda; Elazığ Belediye Başkanlığı, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi, Ticaret Borsası Başkanlığı, İlimizdeki ve İstanbul'daki ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarımız yer alacaktır.

Reklam
Reklam

Elazığ Günleri İstanbul ve Elazığ'da, Elazığ adının geçtiği her yerde Elazığ adına yapılan her organizasyonda, Elazığ için her türlü fedakârlık ve özveride bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ve ticari katılımcılar ve kamu kurumları ile birlikte gerçekleştirilecektir.

Faaliyetin amacı başta Mega Kent İstanbul olmak üzere bütün Türkiye'de Elazığ adı ile kurumsal kimlikleri bir araya getirerek İlimizin sosyal, kültürel, sanatsal, eğitim ve ticari alanlarda gündem oluşturmasına el birliği ile gayret göstermek olacaktır.

İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz ile birlikte ulusal gündemde, siyasi, bürokratik ve ticari katılımlarla yer almak ve her alanda Elazığ'a ilgi çekmek organizasyonun temel hedefleri arasındadır.

İstanbul'da Feshane'de gerçekleştirilmesi planlanan Elazığ Günleri konusunda Safir Tanıtım Organizasyon firması Elazığ ve İstanbul'da bazı kişi ve kurumlarla görüşme yaparak edindikleri intiba ile Elazığ'ı Mega Kent İstanbul'da sosyal, ekonomik, kültürel ve turistik değerleri ile tanıtan Elazığ Günlerini gerçekleştirme kararı almışlardır.

Reklam
Reklam

Bu çerçevede şirket yetkilileri Valiliğimizi ziyaret ederek amaçlarını açıklamışlardır. Bu ön görüşmeden sonra Valimiz Muammer Erol'un başkanlığında; Elazığ Belediye Başkanlığı, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Sanayi Ticaret Odası Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ile İlgili Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile Şirket Yetkililerinin katıldığı toplantılar gerçekleştirilmiştir.

Bu toplantılarda; Ankara ve İzmir'den sonra İstanbul'da da İlimiz adına olumlu sonuçlar doğuracak olan Elazığ Günleri'nin tertiplenecek olmasının faydalı olacağı toplantıya katılanların ortak kanaati olarak ortaya çıkmıştır.

Valiliğimiz bu çalışmalardan memnuniyet duymuş Elazığ'da olduğu gibi İstanbul'da da Elazığ Dernek ve Vakıfları ile görüşülerek bu görüş, öneri ve destekleri doğrultusunda bir çalışma yapılmasından memnuniyet duyacağı şirket yetkililerine aktarılmıştır.

Şirket Yetkilileri Elazığ'da bu desteği aldıkları için Sayın Valimizin şahsında tüm katılımcılara teşekkürlerini ifade ederek başta İstanbul'daki dernek ve vakıf temsilcileri olmak üzere diğer İllerdeki Elazığ Dernek ve Vakıflarının da desteklerini almak üzere çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade etmişlerdir. Elazığ Valiliğimizin manevi himayelerinde İstanbul da Elazığ Günleri çalışmaları başlatılmıştır” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: