İstanbul'da elektrik kesintisi

İstanbul Avrupa Yakası’ndaki çok sayıda ilçede elektrik kesintisi yaşandı. Bir saati aşkın bir süre devam eden elektrik kesintisinin ardından BEDAŞ sorunun çözüldüğünü duyurdu

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (BEDAŞ) yapılan açıklamada, "TEİAŞ'tan gelen bilgiye göre sistem arızası nedeni ile Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerine elektrik verilememektedir. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak tüm kaynaklar seferber edilerek çeşitli bölgelerden aktarılmak sureti ile belirtilen bölgelere elektrik verilmeye başlanmıştır" denildi.

ELEKTRİK KESİNTİSİ SONA ERDİ

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş., Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü ile Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane'yi etkileyen elektrik kesintisinin sona erdiğini duyurdu.

Reklam
Reklam

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada, "TEİAŞ'tan gelen bilgiye göre sistem arızası nedeni ile Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerini etkileyen elektrik kesintisi yaşanmıştı. An itibari ile TEİAŞ sistem arızası kaynaklı kesintiden etkilenen bölge kalmamıştır. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak belirtilen bölgelere elektrik verilmiştir" denildi.

Programlı elektrik kesintileri ise şu şekilde:

Adalar, Sancaktepe, Çekmeköy, Kartal, Beykoz, Üsküdar ve Maltepe'nin bazı mahallelerine 29 Ocak'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Adalar'da 10.00 ile 16.00 arasında Heybeliada Mahallesi, Alp Görüngenyolu, Refah Şehitleri sokaklarda, Sancaktepe'de 18.00 ile 20.00 arasında Eyüp Sultan Mahallesi, Sandalcı Sokak, Çekmeköy'de 13.00 ile 15.00 arasında Çatalmeşe Mahallesi, Reşadiye, İlim, Saray, Sultan Suyu sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Reklam
Reklam

Kartal'da 10.00 ile 13.00 arasında Esentepe Mahallesi Milangaz Sokağı'na, 13.00 ile 16.00 arasında Cevizli Mahallesi, Esen, Güvercin, Saraylar, Onat, Kemaliye sokaklarına, Beykoz'da 09.00 ile 17.00 arasında Riva Mahallesi, Çiftlik, Mehmetcik, Atatürk, Yediveren, Fesleğen, Doğa sokaklarına enerji verilemeyecek.

Üsküdar'da 09.30 ile 12.30 arasında Salacak Mahallesi, Dr. Sıtkı Özferendeci, Toktaş, Selimiye Cami, Selimiye Hamamı, Şair Nesimi, Kavak İskele, Selimiye Kışla, Parküstü, Bestekar Avni ve Anıl sokaklar, Maltepe'de 09.00 ile 13.00 arasında Çınar Mahallesi ve sokaklar elektrik alamayacak.

Elektirik kesintisine sosyal medyadan tepkilerini dile getirenler oldu;

Anahtar Kelimeler: