İstanbul'da Kadir Gecesi Coşkusu

Ramazan ayında hemen her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Eyüp Sultan'da Kadir Gecesi büyük bir...

Ramazan ayında hemen her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Eyüp Sultan'da Kadir Gecesi büyük bir coşkuyla kutlandı. Kalabalık nedeniyle camide ve avluda izdiham yaşandı.

Kadir Gecesi dolayısıyla Eyüp Camii'nin bulunduğu Eyüp Sultan ilçesinde büyük yoğunluk yaşandı. İftarlarını Eyüp Sultan Camii avlusunda açan binlerce kişi, Kadir Gecesi'nde teravih namazını Eyüp Sultan Camii'nde ve avluda kıldı. Kuran-ı Kerim okuyan ve dua eden vatandaşlar, geç saatlere kadar ibadetlerini sürdürdü.

Eyüp Sultan Camii’ne gelen Muhsin Yıldız, “Çok mutluyuz, Düzce’den geliyorum. Hislerim çok güzel, duygularımı belki anlatamıyorum ama inşallah seneye de burada olurum. Askerim, hava değişimine gelmiştim. İçten içe keşke ramazanı da burada yaşasaydım diyorum. Şükürler olsun buradayız, seneye inşallah burada oluruz” dedi.

Reklam
Reklam

Bayrampaşa’dan geldiğini ifade eden Nevin Kılıç ise, “Çok güzel, maneviyatı çok büyük bir gece. İbadet gecesi bu gece. Bayrampaşa’dan geliyorum. Eyüp Sultan Hazretleri, Peygamber Efendimizi misafir etmiş bir mübarek, o yüzden ziyarete geldik” diye konuştu.

Zahide Kaçmaz adlı vatandaş da, “Bu gece maneviyat dolu bir gece. Tabii ki biz de geldik ama çok kalabalık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: