İstanbul'da Kar Yağışı

İstanbul’da şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Öğleden sonra başlayan ve giderek şiddetlenen kar yağışı...

İstanbul’da şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Öğleden sonra başlayan ve giderek şiddetlenen kar yağışı nedeniyle sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

Beklenen kar yağışı İstanbul’da öğle saatlerinde yüzünü gösterdi. Şehrin yüksek kesimlerinde başlayan kar, öğleden sonra bütün şehirde etkili oldu. Şiddetli kar yağışı sebebiyle vatandaşlar duraklar ve kapalı mekanlara sığındı. Kimi vatandaşlar, kar yağışına hazırlıksız yakalandığını belirtti. Bazı vatandaşlar ise kar yağışından memnun kaldığını, havanın aşırı soğuk olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait kar küreme ve tuzlama araçları da muhtemel bir olumsuzluğa karşı çalışmalarını sürdürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz